Supa crema de linte

de Criss in Supe, 2 Dec 2017 | 5532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de linte Sun Food 
  • 1 ceapa mare galbena 
  • 1 morcov 
  • 1 jumatate de ardei 
  • 2 rosii 
  • 2 catei usturoi 
  • 1 lingurita sare de mare 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • 1/2 lingurita piper 
  • 1/2 lingurita chimen macinat 
  • 1/2 legatura patrunjel verde 
  • 1 l apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte:

Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se caleste in uleiul de masline, pana devine translucida. Se adauga apoi ardeiul tocat marunt si morcuvul ras si se calesc in continuare pana se inmoaie legumele. Se adauga apoi rosiile decojite si usturoiul tocat , sarea, piperul, chimenul macinat si patrunjelul.

Se toarna apa si se lasa sa fiarba aproximativ 8-10 minute.

Se adauga apoi lintea scursa de apa si se mai lasa supa sa fiarba 2-3 minute, dupa care se stinge focul, se lasa cateva minute sa se racoreasca, apoi se mixeaza cu ajutorul blenderului vertical, pana devine crema.

Se serveste cu crutoane sau toast, un strop de ulei de masline si putina pudra de chilli, atat cat sa aiba un gust picant.

Simpla, rapida si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte rosie